Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

VšZP sa dohodla s Detskou fakultnou nemocnicou Košice

.tasr .zdravotníctvo

Detská fakultná nemocnica Košice od 1. júla neposkytovala poistencom VšZP pre chýbajúci zmluvný vzťah žiadnu plánovanú ústavnú ani ambulantnú zdravotnú starostlivosť.

VšZP sa dohodla s Detskou fakultnou nemocnicou Košice SITA/Univerzitná nemocnica Bratislava

štátna Všeobecná zdravotná poisťovňa (VšZP) sa dohodla na pokračovaní zmluvného vzťahu s Detskou fakultnou nemocnicou (DFN) Košice na ďalší rok. TASR o tom informovala manažérka oddelenia komunikácie poisťovne Eva Peterová.

„VšZP a DFN Košice sa dohodli na úprave zmluvných podmienok a na pokračovaní zmluvného vzťahu na nasledujúcich 12 mesiacov. Našich poistencov ubezpečujeme, že v DFN v Košiciach budú mať od 5. júla i naďalej plne zabezpečenú a hradenú zdravotnú starostlivosť,“ uviedla. Dodala, že pacienti s už naplánovanými výkonmi a vyšetreniami ich budú môcť absolvovať v dohodnutých termínoch. 

Peterová ozrejmila, že VšZP už na konci júna aj v zmysle odporúčaní Úradu pre dohľad nad zdravotnou starostlivosťou ponúkla nemocnici výrazné zvýšenie úhrad oproti roku 2022. „V záujme našich poistencov sme urobili všetko pre to, aby došlo k dohode a k pokračovaniu zmluvného vzťahu,“ dodala. 

Detská fakultná nemocnica Košice od 1. júla neposkytovala poistencom VšZP pre chýbajúci zmluvný vzťah žiadnu plánovanú ústavnú ani ambulantnú zdravotnú starostlivosť. Neodkladná zdravotná starostlivosť bola zabezpečená. 

Ak si predplatíte tlačený .týždeň na ďalší rok, pomôžete nám prežiť a robiť to, čo vieme. Vopred ďakujeme.

Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho písomného súhlasu TASR porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite