Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Nemocnica Bory podala žiadosť o zazmluvnenie všetkým trom zdravotným poisťovniam

.sita .zdravotníctvo

So súkromnými poisťovňami Dôvera a Union je vedenie Nemocnice Bory už prakticky dohodnuté, so Všeobecnou zdravotnou poisťovňou stále rokuje

Nemocnica Bory podala žiadosť o zazmluvnenie všetkým trom zdravotným poisťovniam SITA/BRANISLAV BIBEL

„veríme, že do otvorenia nemocnice, ktoré plánujeme v priebehu marca, budeme mať uzatvorené zmluvy so všetkými poisťovňami a budeme tak môcť ošetriť všetkých pacientov," uviedol PR špecialista spoločnosti Svet zdravia Čačko.

Nemocnica Bory má ambíciu poskytovať plánovanú i akútnu zdravotnú starostlivosť, ktorá bude plne hradená z verejného zdravotného poistenia, pre všetkých pacientov. Prvých pacientov privíta Nemocnica Bory už v marci tohto roka. V rámci predregistrácie prejavilo o služby novej nemocnice záujem takmer 90-tisíc pacientov.

Svoju prevádzku začne Nemocnica Bory spúšťať počas marca. Medzi prvými otvorí nemocničné ambulancie a rádiologické oddelenie. Nasledovať bude jednodňová chirurgia. V máji to budú už prvé operácie, začiatkom leta uvedie do prevádzky pôrodnicu s neonatológiou.

Ak si predplatíte tlačený .týždeň na ďalší rok, pomôžete nám prežiť a robiť to, čo vieme. Vopred ďakujeme. 

Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov SITA je bez predchádzajúceho písomného súhlasu SITA porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite