Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Putin na Deň víťazstva gratuloval veliteľom špeciálnej vojenskej operácie

.tasr .svet

Ruský prezident Vladimir Putin v utorok pri príležitosti Dňa víťazstva slávnostne otvoril vojenskú prehliadku na Červenom námestí v Moskve.

Putin na Deň víťazstva gratuloval veliteľom špeciálnej vojenskej operácie SITA/Gavriil Grigorov, Sputnik, Kremlin Pool Photo via AP

približne desaťminútový prejav šéf Kremľa začal gratuláciou veliteľom špeciálnej vojenskej operácie na Ukrajine, informovali televízia Sky News, Denník The Guardian a agentúra AFP. 

„Sme hrdí na účastníkov špeciálnej vojenskej operácie, ktorí bojujú na fronte a zachraňujú zranených,“ povedal Putin po minúte ticha. Dodal, že „budúcnosť nášho štátu a našich občanov“ záleží práve od tých, ktorí bojujú na Ukrajine. Celé Rusko sa podľa jeho spojilo, aby podporilo našich hrdinov.

Putin, ktorého ruská štátna televízia zachytila stojac vedľa veteránov z druhej svetovej vojny, ďalej uviedol, že 9.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho písomného súhlasu TASR porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite