Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

V Moskve a okolí otvoria prvých 15 reštaurácií, ktoré sú náhradou za McDonald's

.tasr .svet

Rusko v nedeľu plánuje otvoriť svoje prvé vlastné reštaurácie s rýchlym občerstvením, ktoré majú nahradiť legendárny McDonald's, informovala americká spravodajská televízia CNN. Prvých 15 reštaurácií reťazca sa otvorí v Moskve a priľahlom regióne. V blízkej budúcnosti budú nasledovať otvorenia ďalších reštaurácií v celom Rusku, uviedla CNN.

V Moskve a okolí otvoria prvých 15 reštaurácií, ktoré sú náhradou za McDonald's AP Photo/Alexander Zemlianichenko)

nové logo spoločnosti má vyobrazené hlavné symboly reštaurácie – dve oranžové paličky a koliesko červenej farby, ktoré majú predstavovať zemiakové hranolčeky a hamburger. Zelené zasa pozadie symbolizuje kvalitu produktov a služieb, na ktoré sú hostia zvyknutí.

Rusko v nedeľu slávi svoj štátny sviatok - Deň Ruska, ktorý pripomína prijatie deklarácie o štátnej suverenite v roku 1990.

Americký fastfoodový gigant v reakcii na ruskú inváziu na Ukrajinu v marci informoval, že po 32 rokoch pôsobenia v Rusku na protest proti vojne na Ukrajine zatvára svojich 850 prevádzok v krajine. Rovnaký postup zvolili aj mnohé ďalšie západné firmy.

Ak si predplatíte tlačený .týždeň na ďalší rok, pomôžete nám prežiť a robiť to, čo vieme. Vopred ďakujeme. 

Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho písomného súhlasu TASR porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite