Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Stoltenberg varuje Rusko pred útokmi na dodávky zbraní Ukrajine

.sita .svet

Stoltenberg to povedal v utorok v rozhovore pre CBC News, keď spolu s kanadským premiérom Justinom Trudeauom a vedúcimi predstaviteľmi Španielska a Lotyšska navštívili základňu a výcvikové stredisko NATO v Adaži pri lotyšskej metropole Riga.

Stoltenberg varuje Rusko pred útokmi na dodávky zbraní Ukrajine SITA/Adrian Wyld /The Canadian Press via AP Kanadský premiér Justin Trudeau (v strede), generálny tajomník NATO Jens Stoltenberg (sprava) a španielsky predseda vlády Pedro Sánchez (vľavo).

generálny tajomník Organizácie Severoatlantickej zmluvy Jens Stoltenberg varoval, že ruský útok na zásobovacie trasy spojeneckých krajín podporujúcich Ukrajinu zbraňami a muníciou by bol nebezpečnou eskaláciou vojny zúriacej vo východnej Európe.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov SITA je bez predchádzajúceho písomného súhlasu SITA porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite