Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Podľa Hegera je správanie bieloruského režimu neakceptovateľné

.tasr .svet

Eduard Heger to povedal v utorok v Budapešti po mimoriadnej schôdzke premiérov krajín Vyšehradskej štvorky (V4) o migračnej situácii na hraniciach Poľska s Bieloruskom.

Podľa Hegera je správanie bieloruského režimu neakceptovateľné SITA/AP Photo/Laszlo Balogh

správanie bieloruského režimu je neakceptovateľné, povedal predseda vlády SR Eduard Heger v utorok v Budapešti po mimoriadnej schôdzke premiérov krajín Vyšehradskej štvorky (V4) o migračnej situácii na hraniciach Poľska s Bieloruskom. Heger zdôraznil, že Slovensko podporuje akékoľvek sankcie voči Bielorusku.

„Treba čo najskôr sankcionovať letecké spoločnosti, ktoré sa zapájajú do obchodu s ľuďmi,“ podčiarkol Heger, ktorý dodal, že táto situácia sa týka celého regiónu – Litvy, Lotyšska a v utorok sa premiéri V4 intenzívne venovali situácii v Poľsku.      O stretnutie predsedov vlád vyšehradského zoskupenia – Česka, Maďarska, Poľska a Slovenska – v súvislosti s migračnou situáciou na hraniciach s Bieloruskom požiadal v pondelok poľský premiér Mateusz Morawiecki.

 
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho písomného súhlasu TASR porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite