Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Zápisky zo života rodiča II

.anton Vydra .stĺpčeky .otázniky Antona Vydru

Nasledujúce riadky píšem na explicitné prianie poslanca Petra Osuského, ktorý mi napísal, že by chcel vedieť opäť čosi nové zo života rodičov a detí počas koronakrízy. Tak ako teda žijeme?

Zápisky zo života rodiča II

od článku Zápisky zo života rodiča (.týždeň 23/2020) uplynulo už veľa času a medzitým sa odohralo aj veľa vecí. Tak napríklad nie som už interný redaktor .týždňa, s deťmi sme nejako zvládli a prežili zvyšok minulého školského roka, prázdniny aj začiatok nového školského roka, presťahovali sme sa z bytu do domu, najstarší vstupuje do puberty (tešíme sa)... Ale popri tom všetkom, pán Osuský, neverili by ste, Labková patrola stále zasahuje a vyrieši každý problém. Keby jej naša vláda dala za úlohu vyriešiť bratislavské zhromaždenie smerákov a kotlebovcov 17. novembra, tak Chase, Rocky, Skye, Zuma a najmä Rubble by to zvládli na jednotku – nabudúce stačí zaštekať o pomoc. 

Náš najmladší má však novú záľubu. Začalo sa to najstarším: spolu so sestrou vymysleli na dverách vlastnú poštovú schránku. Písali a vkladali si potom do nej rôzne odkazy. Keď to zočil najmladší, poďho vypisovať listy aj on. No, to sa povie – vypisovať –, keď je len škôlkar. Ale písal neúnavne – stovky lístočkov. A dodnes ich píše. Už aj s písmenami: T, P, B, O, E, N... Zmysel to nedáva, no on vie presne, čo tam stojí. Ku každému nakreslí obrázok. Počas halloweenskej detskej eufórie kreslil v jednom kuse iba duchov. Aj ich rozvešal po všetkých skrinkách. Takí raráškovia nám všade strašili po dome.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite