Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Resoty očami Michala Oláha: Láska k peniazom

.michal Oláh .stĺpčeky .resoty očami Michala Oláha

„Hneď som vravel, že to bol Kočner, veď sa mu vyhrážal,” zamudroval kvalifikovane so sklopeným zrakom vo dverách kancelárie. 

Resoty očami Michala Oláha: Láska k peniazom Natália Ložeková / natalialozekova.sk

boris prišiel k nám po jedenástich rokoch väzenia za ťažký zločin. Vždy príde len po prah. Asi je to zvyk z basy. „Neverím, že to spravili za 50-tisíc. Za toľko by to nikto nespravil ani pred 10 rokmi. Za pol milióna by som aj ja začal rozmýšľať. Veď vo vojne sa zabíja tiež,” na čo sa zháčil, hľadiac na mňa skúmavo. Nestihol som sa ani nadýchnuť a pokračoval svojskou logikou. 

„Sedel som desať rokov s vrahmi, aj nájomnými. Za peniaze spravia ľudia všetko. Myslia si najskôr, že sú tvrdí chlapi, ale v base sa ukáže, že sú to sráči. Objednávatelia si určite mysleli, že keď to spraví policajt, tak to nikto nezistí. Nechce sa mi však veriť, že boli takí hlúpi tí policajti, keď ich tak ľahko chytili. Ja keď som vyrábal zbrane, tak sme to robili tajne, a to sme ani policajti neboli. Strašne veľa chýb títo porobili.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite