Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Kríza, ktorá odhalila všetko

.štefan Hríb .stĺpčeky .editorial

Na prvý pohľad sa možno zdá, že predseda parlamentu dostal len to, čo si zaslúžil. Ale, ako takmer vždy, prvý pohľad klame. V tejto kríze nešlo o férový trest za korupciu, ale o neférový marketing.

Kríza, ktorá odhalila všetko Natália Ložeková / natalialozekova.sk

tento časopis je so SNS v celoživotnom spore. Boli sme proti rozbitiu Československa primitívnymi ľuďmi a stále sme za Slovensko v NATO a EÚ. Boli sme proti slotovskej hrubosti a stále sme proti ukradnutiu pojmu národ ľuďmi bez myšlienok a charakteru. Nezmenili sme sa, rovnako ako Hrnko, Paška či Kapusta. Ale teraz musím povedať, že spôsob odvolania ministra Plavčana nebol zo strany predsedu vlády štátnický, ale sebecký. A hlavne – nebol spravodlivý.

Tento časopis si pritom o ministrovaní Petra Plavčana nemyslí nič dobré. Bol to .týždeň, kto už na začiatku tejto vlády ostro kritizoval snahy rozumných ľudí radiť tomuto ministrovi a prepašovať do jeho agendy aspoň časť reformných nápadov. A je to znovu .týždeň, kto dal obrovský priestor Veronike Remišovej na oboznámenie verejnosti s katastrofálnym čerpaním eurofondov pre výskum a vedu.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite