Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Akcia .týždňa: Presvedč jedného nevoliča

Slovensko po rozhodnutí prezidenta

.štefan Hríb .stĺpčeky .editorial

Andrej Kiska nebude predsedom vlády ani novej strany, a mnohí preto pri pohľade na percentá strácajú nádej na zmenu. Ale tá nádej sa nestratila – len pre ňu musíme všetci viac urobiť.

Slovensko po rozhodnutí prezidenta Natália Ložeková / natalialozekova.sk

najskôr poviem, že si rozhodnutie Andreja Kisku vážim, hoci mi je trochu smutno. Je to náš najlepší prezident, a myslím, že by bol aj najlepším predsedom vlády. Mal zďaleka najväčší potenciál vyhrať voľby a pomôcť tak zmeniť túto krajinu utopenú v korupcii. Toho mi je naozaj ľúto.

Andrej Kiska sa rozhodol osobne viac venovať štyrom ľuďom, manželke a trom deťom, než politicky piatim miliónom. Mnohí mu to zazlievajú, ale ja si práve to najviac vážim, pretože osobné vzťahy sú zmyslom všetkého. Lebo aký by to bol predseda vlády, ktorý by zachraňoval Slovensko, ale poškodzoval svojich najbližších? Viem, že to rozhodovanie bolo ťažké, ale jeho výsledok je užitočný, pretože rozmetal všetky cynické poučky o neodolateľnosti moci. Neodolateľná je len láska, povedala nahlas hlava štátu.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite