Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Akcia .týždňa: Presvedč jedného nevoliča

.týždeň má nový web

.štefan Hríb .stĺpčeky .editorial

S potešením oznamujem, že sme spustili celkom novú podobu stránky www.tyzden.sk. Nájdete na nej mnoho nového vrátane nových relácií. Veľmi dúfam, že vám urobíme radosť.

.týždeň má nový web Natália Ložeková / natalialozekova.sk

nový web sme pripravovali viac ako šesť mesiacov. Za nami je veľa diskusií, hádok, zavrhnutých nápadov, ale hlavne premýšľania, ako posunúť našu stránku o triedu vyššie. Hodnotenie je samozrejme na vás, ale dovoľte mi už teraz povedať, že posun sa zrejme podaril.

Nový web chce byť vaším spoločníkom medzi dvoma vydaniami tlačeného .týždňa. A chceme ho robiť tak, aby sme šetrili váš čas. Nebudeme vás preto zaťažovať balastom a penou dní, vyberať a popisovať budeme len kľúčové udalosti dňa – a potom už len veci, ktoré sa nám zdajú krásne, múdre alebo prenikavo spracované. Aj preto sme uzatvorili exkluzívne spolupráce s top českými webmi, ako sú echo24, svobodneforum a tiež s vynikajúcou reláciou DVTV dua Drtinová-Veselovský. Uverejňovať budeme aj najlepšie diskusie Braňa Závodského z Rádia Expres a nový web otvoríme aj pre ďalšie osobnosti.

Samozrejme, jadrom nášho webu bude naša redakcia. Z nových relácií teraz upozorním len na Zvedavú vedu Martina Mojžiša, ktorá je zárukou špičkovej kvality vysvetľovania, a už jej prvý diel to nadmieru potvrdil. Z našich tradičných vecí ostávajú stĺpmi www.tyzden.sk diskusia Pod lampou, rôzne aktivity Eugena Kordu, redakčná rubrika .názory a kvalitné fotografie.

Chcem vás na tomto mieste o niečo veľmi dôležité poprosiť – ak sa vám náš nový web bude páčiť, neprestaňte si kupovať tlačené vydanie .týždňa. Pretože náš print a web sú dve formy toho istého sveta, ktorý sa navzájom potrebuje. Web potrebuje svoj tlačený .týždeň, a tlačený .týždeň potrebuje svoj web.

Žijeme dobu, v ktorej akoby prestalo záležať na faktoch – a mnohí to zvaľujú na internet. Ale my v .týždni si myslíme, že internet je skvelý nástroj a práve nový web www.tyzden.sk je našou snahou o rozumnú odpoveď.

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite