Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Zo Slovak Press Photo 2017 sme si odniesli päť ocenení, pozrite si víťazné fotky

.redakcia .spoločnosť

Na tohtoročnom odovzdávaní cien za najlepšie fotografie zožal úspech náš fotograf Boris Németh, kreatívny riaditeľ Róbert Csere aj bývalý kolega Róbert Barca.

Zo Slovak Press Photo 2017 sme si odniesli päť ocenení, pozrite si víťazné fotky ada simsikova Boris Németh pri preberaní ocenenia počas Slovak Press Photo 2017.

redakcia .týždňa získala tri prvé miesta, jedno druhé miesto a jedno tretie miesto. Najúspešnejším v oceneniach bol náš kolega Boris Németh. V kategórii Svet umenia dostal prvé miesto za sériu fotografií Exkurzia do zákulisia romantizmu, ktorú si môžete pozrieť ako fototému na našom webe.

Fotografia zo série Exkurzia do zákulisia romantizmu.Boris NémethFotografia zo série Exkurzia do zákulisia romantizmu.

Víťazná v kategórii Aktuality bola Borisova známa fotka Andreja Danka, ktorý sa počas rozhovoru s Michalom Magušinom z televíznej obrazovky dozvedel o odvolávaní svojho ministra školstva Petra Plavčana Robertom Ficom. 

Andrej Danko vo svojej pracovni v momente, keď sa dozvedel o odvolaní Petra Plavčana.boris némethAndrej Danko vo svojej pracovni v momente, keď sa dozvedel o odvolaní Petra Plavčana.

Posledné Borisovo ocenenie bolo druhé miesto v kategórii Svet umenia za fotografiu z fototémy uverejnenej v .týždni, Žena v bielom župane, ktorá ilustrovala natáčanie filmu o Márii Terézii.

Zámok Valtice na Morave, v ktorom sa natáčal film o Márii Terézii.boris némethZámok Valtice na Morave, v ktorom sa natáčal film o Márii Terézii.

Ďalším úspešným bol na odovzdávaní cien náš kreatívny riaditeľ Róbert Csere, ktorý získal tretie miesto v kategórii Príroda za sériu fotografií To najlepšie z Las Palmas.

Fotografia zo série To najlepšie z Las Palmas, ktorá zachytáva krásu Kanárskych ostrovov.robert csereFotografia zo série To najlepšie z Las Palmas, ktorá zachytáva krásu Kanárskych ostrovov.

Víťazom v kategórii Aktualita sa so sériou fotografií Áno Erdoganovi, nie demokracii stal náš bývalý webeditor Róbert Barca, ktorý sa okrem iného venoval fotografovaniu. Jeho fotografie z tureckého referenda sme vám priniesli formou fototémy na našom webe.

robert barcaNoc, keď v Turecku odsúhlasili ústavné zmeny.

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite