Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Medzinárodný strojársky veľtrh Nitra 2023

.sponzorované .promotion

Výstavné haly nitrianskeho výstaviska Agrokomplex budú 23. – 26. mája naplnené novinkami zo sveta strojov, zvárania, hutníctva, automatizácie a mechanizácie. Odborní aj laickí návštevníci sa navyše môžu tešiť aj na predstavenie inovatívnych vynálezov vysokých škôl a univerzít s technickým zameraním.

Medzinárodný strojársky veľtrh Nitra 2023

medzinárodný strojársky veľtrh sa bude v Nitre konať už po 28. krát a opäť bude pre návštevníkov pripravené množstvo expozícií s najnovšími strojmi či technológiami zo sveta strojárstva a elektrotechniky. Široké portfólio odbornosti tento rok zabezpečia aj sprievodné výstavy. 

V rámci výstavy TECHFORUM predstaví Strojnícka fakulta TU v Košiciach: prototyp športovej sekvenčnej prevodovky pre vozidlá, robotické rameno pre dekontaminačný robot, trojkolesové vozidlo na báze pohonového systému využívajúce palivový článok a metalhydridové zliatiny, neštandardný kolaboratívny systém v stochastickom procese manipulácie a biomedicínske implantáty.  Ústredným exponátom bude SUPER – QUAD firmy ENGLER AUTOMOTIVE s perspektívou aplikácie sekvenčnej prevodovky ako aj veľkoformátovej 3D tlače z dielne SjF TUKE. Komplex expozície dotvárajú nové exponáty vodíkových technológií a inšpekčných robotických systémov.

V roku 2022 sa Medzinárodného strojárskeho veľtrhu zúčastnilo 107 spoločností zo 7 krajín sveta, pričom v tomto roku sa očakáva zapojenie vystavovateľov na podobnej úrovni. Z pohľadu návštevnosti veľtrhu sa však očakáva nárast, nakoľko výstavisko Agrokomplex venuje voľný vstup všetkým záujemcom o novinky zo strojárskeho sveta. Stačí len nascanovať QR kód a zaregistrovať sa. 

Súčasťou veľtrhu je aj slávnostný večer spojený s odovzdávaním ocenení Medzinárodného strojárskeho veľtrhu, v rámci ktorého sú ocenené najlepšie exponáty veľtrhu a najkrajšia expozícia. Vystavovatelia prinášajúci do odvetvia nové inovačné prvky a špičkové produkty sú tak inšpiráciou pre všetkých.

Veľtrh je od svojich začiatkov špecifikovaný ako všeobecný strojársky veľtrh, čo znamená, že okrem strojárskej produkcie sa tu predstavujú aj produkty a novinky z iných oblastí priemyslu, ktoré sú úzko späté so strojárstvom. 

Ak nechcete zmeškať prezentáciu top noviniek strojárskeho sveta, poznačte si do kalendára dátum 23. – 26. máj 2023, kedy sa na výstavisku Agrokomplex v Nitre koná 28. ročník Medzinárodného strojárskeho veľtrhu. 

Ak si predplatíte tlačený .týždeň na ďalší rok, pomôžete nám prežiť a robiť to, čo vieme. Vopred ďakujeme. 

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite