Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Slováci sa môžu tešiť! Prichádza revolučná lotéria

.sponzorované .promotion

Chceli by ste dostávať každý mesiac štedrú výplatu vo výške niekoľkých tisíc eur? Takúto možnosť ponúka nová číselná lotéria EXTRA VÝPLATA, ktorú začala od 19. marca prevádzkovať národná lotériová spoločnosť TIPOS. Žrebovať sa bude každý pondelok.

Slováci sa môžu tešiť! Prichádza revolučná lotéria

Nová číselná lotéria EXTRA VÝPLATA sa spôsobom vyplácania hlavnej výhry líši od ostatných číselných lotérií z ponuky spoločnosti TIPOS. Po prvýkrát v histórii číselných lotérií sa hlavná výhra vypláca postupne. „Ide o anuitnú lotériu, nie jackpotovú. Výhra 480 000 eur v prvom poradí je teda pevná, nekumuluje sa ako jackpot, ale zato výhercovi, ktorému na ňu vznikne nárok, bude vyplácaná každý mesiac po dobu 10 rokov „výplata“ vo výške 4 000 eur,“ informovala Jana Pohorelská, hovorkyňa spoločnosti TIPOS.

Podobne ako výhry z prvého poradia budú vyplácané aj výhry v druhom poradí. Výhercom „pípne“ každý mesiac na účte „extra výplata“ 2000 eur po dobu jedného roka, a teda celková výhra v druhom poradí je 24 000 eur (platí pre maximálne dvoch výhercov v druhom poradí).

EXTRA VÝPLATA je číselná lotéria s powerballovým prvkom. „Výherné čísla sa budú žrebovať z dvoch osudí. V prvom sa bude z 27 čísel žrebovať 6 výherných. V druhom osudí budú len 4 čísla a ako výherné sa z nich bude žrebovať iba jedno,“ vysvetlila Pohorelská a dodala, že nová lotéria má 7 výherných poradí. Výšky výhier z tretieho až siedmeho poradia budú závisieť od výšky vkladov do konkrétneho žrebovania. Nebudú teda pevne stanovené ako prvé dve.

Žrebovanie výherných čísel pre EXTRA VÝPLATU bude raz do týždňa, a to vždy v pondelok. „Prvé žrebovanie novej číselnej lotérie EXTRA VÝPLATA bude už v pondelok  25. marca 2024. Prvé stávky do tohto žrebovania môžu hráči uzatvárať už od 19. marca,“ povedala hovorkyňa a dodala, že cena za jeden tip na jedno žrebovanie v novej lotérii je 1,50 eura. Nová číselná lotéria je bez doplnkovej jokerovej hry.

Na jednom tikete EXTRA VÝPLATY je možné vyplniť maximálne 8 tipov – hracích polí. Stávky si hráči môžu predplatiť maximálne na 12 stávkových období podobne, ako je to u iných lotérií od TIPOSu. EXTRA VÝPLATA neponúka možnosť uzatvoriť systémovú stávku. Staviť si v novej lotérii je možné cez všetky kanály - prostredníctvom terminálov na predajných miestach spoločnosti TIPOS, cez internetový herný portál www.etipos.sk, cez aplikácie TIPOSu a prostredníctvom SMS*. Hráči môžu využiť pri novej číselnej lotérii aj Rýchlu stávku. 

Číselná lotéria je určená pre osoby od 18 rokov. Hrajte zodpovedne, hrajte pre radosť!

* Cena odoslanej SMS zahŕňa cenu príslušnej stávky, a to od 1,50 eura za tip a príslušný telekomunikačný poplatok v cene od 0,20 eura. 

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite