Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Hlas-SD: Žiadna dohoda so Smerom-SD na pozícii premiéra neexistuje

.tasr .slovensko

O dohode dnes verejne hovoril šéf SNS Andrej Danko.

Hlas-SD: Žiadna dohoda so Smerom-SD na pozícii premiéra neexistuje SITA/Diana Černak

strana Hlas-SD nemá žiadnu dohodu so Smerom-SD o obsadení pozície premiéra po predčasných parlamentných voľbách. Vyplýva to z reakcie Hlasu-SD na tvrdenia šéfa SNS Andreja Danka, ktorý v nedeľu hovoril o existencii takejto dohody. Strana zdôrazňuje, že s nikým neuzatvára pred voľbami dohody o povolebnej spolupráci.

„Naším jediným cieľom je získať vo voľbách čo najsilnejší mandát na budovanie silného štátu, ktorý dokáže skutočne pomôcť ľuďom,“ uviedla hovorkyňa Hlasu-SD Patrícia Medveď Macíková s tým, že o podobe budúcej vládnej koalície a aj o obsadení funkcie premiéra rozhodnú jedine ľudia vo voľbách.

Danko v nedeľnej diskusnej relácii Na telo tvrdil, že Smer-SD by obetoval po predčasných parlamentných voľbách pozíciu premiéra v prospech Hlasu-SD. Existovať má podľa neho takáto dohoda medzi Robertom Ficom a Petrom Pellegrinim.

Ak si predplatíte tlačený .týždeň na ďalší rok, pomôžete nám prežiť a robiť to, čo vieme. Vopred ďakujeme.

Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho písomného súhlasu TASR porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite