Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Na festivale Grape v Trenčíne zomrel 22-ročný muž

.tasr .slovensko

Účastníci festivalu zavolali podľa polície rýchlu zdravotnícku pomoc k mužovi, ktorého našli v bezvedomí. Napriek snahe záchranárov však muž boj o život prehral.

Na festivale Grape v Trenčíne zomrel 22-ročný muž SITA/Martin Medňanský

na festivale Grape v Trenčíne zomrel 22-ročný muž. Trenčianska krajská polícia o tom informovala v nedeľu na sociálnej sieti.

Účastníci festivalu zavolali podľa polície rýchlu zdravotnícku pomoc k mužovi, ktorého našli v bezvedomí. „Napriek snahe záchranárov a okamžitému prevozu do nemocnice muž boj o život prehral. Polícia v Trenčíne začala trestné stíhanie vo veci prečinu usmrtenia. Bližšie informácie poskytneme, až keď to procesná situácia dovolí,“ uviedla polícia.

Organizátori festivalu na sociálnej sieti informovali, že po oznámení nájdenej osoby bola okamžite privolaná festivalová záchranná služba. „Mladému mužovi poskytla prvú pomoc a sanitkou ho previezla do nemocnice. Dnes na obed sme sa od polície dozvedeli, že, žiaľ, jeho život vyhasol. Nenachádzame vôbec slová, je nám to nesmierne ľúto a vyjadrujeme úprimnú sústrasť celej rodine,“ dodali.

Ak si predplatíte tlačený .týždeň na ďalší rok, pomôžete nám prežiť a robiť to, čo vieme. Vopred ďakujeme.

Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho písomného súhlasu TASR porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite