Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Zsolt Simon nechce byť súčasťou chaosu, za ktorý môže aj Eduard Heger

.sita .slovensko

Zdôraznil, že sa profilujú ako alternatívne riešenie pre stredopravého voliča, ktorý nechce návrat Roberta Fica (Smer-SD) a mafie, ale ani pokračovanie súčasného chaosu.

Zsolt Simon nechce byť súčasťou chaosu, za ktorý môže aj Eduard Heger

spojená strana Maďarské fórum, Občianski demokrati Slovenska, Za regióny, Rómska koalícia, Demokratická strana trvá na stanovisku, že nebude súčasťou chaosu. Povedal to dnes na tlačovej besede Zsolt Simon zo spojenej strany v reakcii na to, že v nedeľu na rokovaní odmietli ponuku strany Demokrati na volebnú spoluprácu. Podľa neho nejde o žiadne nové stanovisko, pretože ich strana deklarovala tento postoj od začiatku. Za súčasný chaos na Slovensku je podľa neho zodpovedný aj Eduard Heger (Demokrati). „Musíme povedať, že ani núteným odchodom z vlády sa človek nezmení a nezbaví sa zodpovednosti za chaos. Rovnako ako nie každý človek môže byť lekárom, nie každý človek vie byť povolaním politikom,“ zhodnotil Simon.

Zdôraznil, že sa profilujú ako alternatívne riešenie pre stredopravého voliča, ktorý nechce návrat Roberta Fica (Smer-SD) a mafie, ale ani pokračovanie súčasného chaosu. Chcú si zachovať svoju tvár, pretože to pokladajú za svoju silnú stránku. „My sme neprestreli červený koberec Robertovi Ficovi, aby sa vrátil, my sme to nespôsobili. Medzi nami nie je nikto, kto by sedel vo vláde Roberta Fica a ani nikto, kto by nepomáhal chaosu rozpadnutej vlády,“ skonštatoval Simon. Dodal, že mienia prinášať riešenia, ktoré nie sú šité horúcou ihlou. Pripomenul, že už v utorok ráno môže predseda parlamentu Boris Kollár (Sme rodina) vyhlásiť voľby do parlamentu a nechcú žiadne riešenia na poslednú chvíľu. Zároveň sa spýtal, prečo ich Heger nepozval na rokovanie na sobotu ráno, ale až na nedeľu večer.

Ak si predplatíte tlačený .týždeň na ďalší rok, pomôžete nám prežiť a robiť to, čo vieme. Vopred ďakujeme.

Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov SITA je bez predchádzajúceho písomného súhlasu SITA porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite