Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

V stredu sa uskutoční v Banskej Štiavnici výjazdové rokovanie vlády

.tasr .slovensko

Vládny kabinet by sa počas zasadnutia mal venovať situácii po požiari v historickom centre mesta, ktorý vypukol v sobotu 18. marca dopoludnia v jednej z historických budov.

V stredu sa uskutoční v Banskej Štiavnici výjazdové rokovanie vlády SITA/Jakub Julény

v stredu (5. 4.) sa uskutoční v Banskej Štiavnici výjazdové rokovanie vlády. TASR o tom informovali z tlačového a informačného odboru Úradu vlády SR.

Rokovanie sa uskutoční od 11.00 h v Kultúrnom centre v Banskej Štiavnici. Vládny kabinet by sa počas zasadnutia mal venovať situácii po požiari v historickom centre mesta, ktorý vypukol v sobotu 18. marca dopoludnia v jednej z historických budov. Postupne sa požiar rozšíril a poškodil sedem objektov. 

Na mieste požiaru bol 18. marca aj dočasne poverený predseda vlády Eduard Heger. Ešte vtedy uviedol, že vláda urobí všetko pre to, aby dala zničené budovy do pôvodného stavu. „Je to klenot nášho kultúrneho dedičstva, prichádza sem množstvo turistov. Chceme, aby toto mesto z tohto mohlo naďalej prosperovať,“ povedal vtedy premiér.

Program rokovania vlády zatiaľ nie je zverejnený. 

Ak si predplatíte tlačený .týždeň na ďalší rok, pomôžete nám prežiť a robiť to, čo vieme. Vopred ďakujeme.

Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho písomného súhlasu TASR porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite