Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Fico by rád videl obvineného Tibora Gašpara na kandidátke Smeru

.sita .slovensko

Robert Fico by rád videl bývalého policajného prezidenta Tibora Gašpara na voliteľnom mieste kandidátnej listiny Smeru, ak by Gašpar prejavil záujem.

Fico by rád videl obvineného Tibora Gašpara na kandidátke Smeru DIANA ČERNÁKOVÁ/SITA 27. február 2018 Bratislava: Tibor Gašpar, podpredseda vlády a exminister vnútra Robert Kaliňák a bývalý predseda vlády Robert Fico ponúkajú milión eur za informácie o vražde Jána Kuciaka a Martiny Kušnírovej.

fico to uviedol v diskusnej relácii televízie Ta3 V politike. Predpokladá, že bývalý policajný prezident by prinajmenšom mohol byť poslancom Národnej rady (NR) SR.

Poverený premiér a líder vznikajúcej strany Demokrati Eduard Heger uviedol, že rokuje so stredopravými politickými silami i s ľudmi, ktorí sa stotožňujú s víziou jeho strany. Potvrdil rokovania s predsedníčkou strany Za ľudí Veronikou Remišovou. Bývalý minister zahraničných vecí Ivan Korčok sa podľa neho jednoznačne vyjadril, že nechce vstúpiť do politiky.

Ak si predplatíte tlačený .týždeň na ďalší rok, pomôžete nám prežiť a robiť to, čo vieme. Vopred ďakujeme. 

Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov SITA je bez predchádzajúceho písomného súhlasu SITA porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite