Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Čo nás čaká a neminie alebo Kto sa v tom má vyznať?

.eugen Korda .názory

To, či Hegerovi Demokrati vo voľbách uspejú, dnes nevie predpovedať ani Nostradamus. Ako dopadne zber podpisov pre stranu Mikuláša Dzurindu a aký bude mať volebný výsledok, je tiež vo hviezdach.

Eugen Korda

občianski demokrati generála Macka čakajú, kedy ich niekto prichýli, Nicholsonovej „Zelovoc“ je na tom podobne a Maďarské fórum bývalého ministra pôdohospodárstva Zsolta Simona tiež zúfalo hľadá partnera. OĽaNO ponúka svoje žihadlo našim Maďarom a do Aliancie posiela listy plné lásky a porozumenia. 

Na tlačovej konferencii novej strany Demokrati, ktorá vznikla len pár hodín pred jej začiatkom, mi jeden z radových členov s úsmevom povedal, že bez toho, aby sa o to akokoľvek usiloval, stal sa v priebehu niekoľkých dní postupne členom troch strán – Spolu, Modrá koalícia a Demokrati. Vraj len dúfa, že porekadlo „do tretice všetko dobré“ bude platiť a pri tomto čísle strana skončí, lebo už ani on sám nevie, kým vlastne je. 

„Našťastie, sú tu strany, ktoré ešte celkom nestratili zdravý rozum a neženú sa bezhlavo do žiadnych sobášov.“

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite