Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Prezidentka: Rešpekt k novinárskej práci by politickí lídri mali prejavovať aj vtedy, keď sami čelia kritike

.sita .slovensko

Ako ďalej napísala na sociálnej sieti, pozorovacia misia organizácií sa zaujíma o to, aký je stav slobody médií a kam sme sa na Slovensku pohli päť rokov po vražde novinára Jána Kuciaka a jeho snúbenice Martiny Kušnírovej.

Prezidentka: Rešpekt k novinárskej práci by politickí lídri mali prejavovať aj vtedy, keď sami čelia kritike SITA/Diana Černáková

prezidentka SR Zuzana Čaputová dnes v Prezidentskom paláci prijala zástupcov medzinárodných novinárskych organizácií. Ako ďalej napísala na sociálnej sieti, pozorovacia misia organizácií sa zaujíma o to, aký je stav slobody médií a kam sme sa na Slovensku pohli päť rokov po vražde novinára Jána Kuciaka a jeho snúbenice Martiny Kušnírovej. „Rešpekt k novinárskej práci a k úlohe médií v demokracii by politickí lídri mali prejavovať nielen vtedy, keď novinári odhaľujú kauzy ich oponentov, ale aj vtedy, keď sami čelia kritike. Vražda novinára sa na Slovensku už nikdy nesmie zopakovať a medzinárodný záujem o naše mediálne prostredie tomu môže len pomôcť,“ uviedla prezidentka.

Ak si predplatíte tlačený .týždeň na ďalší rok, pomôžete nám prežiť a robiť to, čo vieme. Vopred ďakujeme.  

Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov SITA je bez predchádzajúceho písomného súhlasu SITA porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite