Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Bolo by lepšie, keby politici vedeli vládnuť kvalitne, slušne a celé funkčné obdobie, odkazuje Šimečka

.sita .slovensko

To, že sa koalícia rozpadla, ale doviedla Slovensko k predčasných parlamentným voľbám je lepšie ako pokračovanie agónie a hádok.

Bolo by lepšie, keby politici vedeli vládnuť kvalitne, slušne a celé funkčné obdobie, odkazuje Šimečka SITA/BRANISLAV BIBEL

v tlačovej správe to uviedol predseda hnutia Progresívne Slovensko (PS) Michal Šimečka. 

„Slovensku by bolo lepšie, keby zvolení politici vedeli vládnuť kvalitne, slušne a celé funkčné obdobie. Akokoľvek, v PS to berieme na vedomie a na predčasné voľby v septembri budeme pripravení. Sme odhodlaní brániť demokraciu, férovosť, spravodlivosť pre všetkých a jednoznačnú príslušnosť slovenska k Európskej únii a Organizácii Severoatlantickej zmluvy," tvrdí Šimečka.

Dodal, že ľuďom chcú vrátiť nádej, že politika sa dá robiť inak. „Spravíme preto všetko, čo je v našich silách. Sme stabilné, dobre fungujúce hnutie, posilňujú nás ďalší špičkoví odborníci a odborníčky, namiesto hádok pracujeme na kvalitnom programe. Poučili sme sa z našich prehier, chceme nadviazať na úspechy," dodal predseda PS.

Ak si predplatíte tlačený .týždeň na ďalší rok, pomôžete nám prežiť a robiť to, čo vieme. Vopred ďakujeme. 

Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov SITA je bez predchádzajúceho písomného súhlasu SITA porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite