Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Matovič podľa jeho slov so Sulíkom „definitívne skončil". Je nebezpečný a slúži mafii, dodáva

.sita .slovensko

Predseda hnutia OĽaNO a poverený minister financií Igor Matovič „definitívne skončil" s predsedom strany SaS Richardom Sulíkom. Povedal to na dnešnej tlačovej konferencii.

Matovič podľa jeho slov so Sulíkom „definitívne skončil". Je nebezpečný a slúži mafii, dodáva SITA/Diana Černáková Dočasne poverený podpredseda vlády a minister financií SR Igor Matovič počas hlasovania o schválení štátneho rozpočtu na rok 2023 v rámci rokovania 78. schôdze Národnej rady SR. Bratislava 22. december 2022.

„nepíšeme si správy, nepíšem mu maily, nebudem mu volať po polnoci, nebudem sa s ním rozprávať a nepôjdem s ním do žiadnej koalície," povedal Matovič. Sulík je podľa neho človek, ktorý slúži mafii a je mimoriadne nebezpečný.

Predseda vlády Eduerd Heger (OĽaNO) zároveň potvrdil, že k odvolaniu Matoviča z funkcie ministra, čo bol prísľub strane SaS za podporu rozpočtu, by malo dôjsť v piatok 23. decembra. Matovič v tejto súvislosti povedal, že ešte nevie, či sa vráti do parlamentu. Vylúčil ale, že by obsadil post podpredsedu parlamentu alebo šéfa poslaneckého klubu OĽaNO.

Ak si predplatíte tlačený .týždeň na ďalší rok, pomôžete nám prežiť a robiť to, čo vieme. Vopred ďakujeme. 

Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov SITA je bez predchádzajúceho písomného súhlasu SITA porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite