Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Primátor Trnavy Bročka považuje za najväčšiu devízu kontinuitu v riadení mesta

.sita .slovensko

Primátor Trnavy Peter Bročka sa bude môcť aj v ďalšom volebnom období spoliehať na podporu v podobe väčšiny v mestskom zastupiteľstve. Z 31 členného zastupiteľstva je podľa neoficiálnych výsledkov až 24 poslancov z jeho tímu. Tento výsledok podľa Bročku výrazným spôsobom uľahčí prácu v prospech Trnavy v najbližších štyroch rokoch.

Primátor Trnavy Bročka považuje za najväčšiu devízu kontinuitu v riadení mesta Peter Bročka/Facebook

za prioritu pre najbližšie obdobie považuje primátor Bročka zaoberať sa energetickou krízou. „Ale máme aj obrovský zásobník projektov, ktorý budujeme osem rokov. Táto kontinuita je jednou z najväčších devíz, ktoré máme,“ povedal na stretnutí s novinármi. Bročka, ktorý bude na čele Trnavy stáť už tretíkrát, je hrdý na to, že dokázal aj s tímom presadiť niektoré „bolestivé“ riešenia, napríklad v oblasti regulácie parkovania alebo úprav v dopravnom priestore.

Bročka napriek tretiemu víťazstvu vo voľbách získal o približne 3000 hlasov menej ako pred štyrmi rokmi, kedy dosiahol rekordný výsledok viac ako 12 700 hlasov. „Spolu s tímom budem pracovať nielen pre ľudí, ktorí nás volili. Sme tu pre každého Trnavčana a môžem sľúbiť, že budem oveľa intenzívnejšie pracovať aj pre tých, ktorí tú dôveru stratili,“ uviedol Bročka. Dôvody poklesu môžu byť podľa neho rôzne, ešte ich spolu s tímom bude analyzovať.

Ak si predplatíte tlačený .týždeň na ďalší rok, pomôžete nám prežiť a robiť to, čo vieme. Vopred ďakujeme.  

Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov SITA je bez predchádzajúceho písomného súhlasu SITA porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite