Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Expolicajt sa postaví pred súd pre vynášanie informácii mafii

.sita .slovensko

Branislav B. je obžalovaný pre zneužívanie právomoci verejného činiteľa, prijímanie úplatku ako aj ohrozenie dôvernej skutočnosti a vyhradenej skutočnosti.

Expolicajt sa postaví pred súd pre vynášanie informácii mafii facebook/polícia sr

na pracovisku Špecializovaného trestného súdu v Banskej Bystrici by sa v pondelok 5. septembra mal začať súdny proces s bývalým policajtom Branislavom B. Ten je obžalovaný pre zneužívanie právomoci verejného činiteľa, prijímanie úplatku, ako aj ohrozenie dôvernej skutočnosti a vyhradenej skutočnosti.

Bývalý zástupca riaditeľa Jednotky operatívneho nasadenia Národnej kriminálnej agentúry prezývaný „Baki" podľa medializovaných informácií vynášal informácie z polície zločineckej skupine piťovci. Konkrétne podľa portálu Aktuality.sk vyzradil mafiánskej skupine policajnú akciu na vydieračov aj protidrogový zásah. Odmenou pre neho malo byť pár stoviek eur. Pojednávania v tejto veci sú vytýčené aj na 6. a 16. septembra.

Zároveň je Branislav B. stíhaný aj pre spoluprácu so skupinou takáčovcov, z ktorej ho obvinili ho ešte v roku 2017 v rámci policajnej akcie Aladin.

Ak si predplatíte tlačený .týždeň na ďalší rok, pomôžete nám prežiť a robiť to, čo vieme. Vopred ďakujeme.

Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov SITA je bez predchádzajúceho písomného súhlasu SITA porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite