Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Premiér sa má v najbližších dňoch rozprávať s Lengvarským o fungovaní ministerstva zdravotníctva

.tasr .slovensko

Heger už skôr avizoval, že sa chce s ministrom stretnúť aj k téme personálnych zmien vo vedení Zdravotníckej implementačnej agentúry.

Premiér sa má v najbližších dňoch rozprávať s Lengvarským o fungovaní ministerstva zdravotníctva SITA/Jana Birošová

premiér Eduard Heger (OĽaNO) sa plánuje v najbližších dňoch stretnúť s ministrom zdravotníctva Vladimírom Lengvarským (nominant OĽaNO) k viacerým otázkam týkajúcich sa fungovania Ministerstva zdravotníctva (MZ) SR. Pre TASR to uviedla hovorkyňa premiéra Ľubica Janíková.

Heger už skôr avizoval, že sa chce s ministrom stretnúť aj k téme personálnych zmien vo vedení Zdravotníckej implementačnej agentúry (ZIA). Minister minulý týždeň odvolal z postu riaditeľa agentúry Slavomíra Udiča a dočasne vedením poveril Petru Svobodovú.

Svobodová je exnámestníčkou bývalého šéfa Pôdohospodárskej platobnej agentúry. Denník Postoj pripomenul, že v agentúre mala brániť väčšej transparentnosti, na čo v otvorenom liste upozorňoval riaditeľ jej komunikačného oddelenia Ladislav Ďurkovič. Vedením ZIA poverili Svobodovú do uskutočnenia riadneho výberového konania, maximálne na šesť mesiacov.

Ak si predplatíte tlačený .týždeň na ďalší rok, pomôžete nám prežiť a robiť to, čo vieme. Vopred ďakujeme. 

Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho písomného súhlasu TASR porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite