Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

NAKA v rámci akcie Parketár zaistila drogy a obvinila 16 osôb

.tasr .slovensko

Akcia Parketár prebiehala na území Slovenska, Maďarska a Rakúska.

NAKA v rámci akcie Parketár zaistila drogy a obvinila 16 osôb facebook/polícia sr

národná kriminálna agentúra (NAKA) obvinila 16 osôb zo zločinu založenia, zosnovania a podporovania zločineckej skupiny a drogovej trestnej činnosti. Akcia Parketár prebiehala na území Slovenska, Maďarska a Rakúska. Polícia o tom informovala na sociálnej sieti.

„Na území SR policajti národnej kriminálnej agentúry zadržali sedem osôb. Vykonali sedem domových prehliadok a 11 prehliadok iných priestorov,“ priblížila polícia. Tvrdí, že počas akcie zaistili omamné a psychotropné látky v hodnote viac ako 40-tisíc eur a finančnú hotovosť viac ako 300-tisíc eur. Zaistili tiež motorové vozidlá, elektronické nosiče údajov a telekomunikačné prostriedky. 

Policajti v Maďarsku vykonali dve domové prehliadky. Rakúski policajti zadržali štyri osoby a vykonali tri domové prehliadky, uviedla polícia SR. "Úkony prípravného konania naďalej pokračujú, preto viac informácií v súčasnosti nie je možné poskytnúť," poznamenali policajti.

Ak si predplatíte tlačený .týždeň na ďalší rok, pomôžete nám prežiť a robiť to, čo vieme. Vopred ďakujeme.  

Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho písomného súhlasu TASR porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite