Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Lengvarský je lepší minister ako Krajčí, hovorí Cigániková

.tasr .slovensko

Na otázku, či by koalícia vedela dovládnuť aj v prípade odchodu Sme rodina, Bittó Cigániková povedala, že by takáto koalícia dokázala fungovať „možno aj lepšie“​.

Lengvarský je lepší minister ako Krajčí, hovorí Cigániková SITA/Jana Birošová

predsedníčka Výboru Národnej rady (NR) SR pre zdravotníctvo Jana Bittó Cigániková (SaS) a poslanec Matúš Šutaj Eštok z mimoparlamentného Hlasu-SD sa v nedeľnej politickej diskusnej relácii TV Markíza Na telo zhodli, že minister zdravotníctva Vladimír Lengvarský (nominant OĽANO) je lepším šéfom rezortu ako predchádzajúci minister Marek Krajčí (OĽANO).

Predseda poslaneckého klubu OĽANO Michal Šipoš si myslí, že obaja mali svoje silné stránky. „Každý je v niečom dobrý, každý je v niečom horší,“ skonštatoval. Myslí si, že Lengvarský by mal viac komunikovať o téme reformy zdravotníctva. Za vhodné by považoval to, aby zákon umožňujúci spustenie reformy prešiel v NR SR do druhého čítania.

 
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho písomného súhlasu TASR porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite