Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Zlyhal som, vyhlásil Šeliga. Vzdal sa postu podpredsedu parlamentu

.sita .tasr .slovensko

Juraj Šeliga (Za ľudí) končí vo funkcii podpredsedu Národnej rady. Oznámil to na stredajšej tlačovej konferencii. Urobil tak po medializovaných informáciách o tom, že bol v čase zákazu vychádzania v podniku. Spolu s ním sa vzdala funkcie predsedníčka výboru sociálnych vecí Jana Žitňanská.

Zlyhal som, vyhlásil Šeliga. Vzdal sa postu podpredsedu parlamentu SITA/Kancelária NR SR

naďalej pritom platia pandemické opatrenia, podniky majú mať otvorené len terasy, a to iba do 21.00 h. Šeliga sa ospravedlnil za zlý príklad, ktorý svojím konaním mohol dať verejnosti. „Zlyhal som,“ vyhlásil.

Podpredseda parlamentu Juraj Šeliga a Jana Žitňanská (obaja Za ľudí) a bratislavský župan Juraj Droba (SaS) minulý týždeň porušili zákaz vychádzania, keď do noci sedeli v podniku Klub pod lampou. Na svojom webe o tom informuje

 
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho písomného súhlasu TASR porušením autorského zákona.
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov SITA je bez predchádzajúceho písomného súhlasu SITA porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite