Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Členovia komisie zriadenej pre úmrtie Lučanského videli kamerové záznamy. Čaká ich aj návšteva väznice

.tasr .slovensko

Členovia komisie zriadenej ministerkou spravodlivosti Máriou Kolíkovou (Za ľudí) pre úmrtie policajného exprezidenta Milana Lučanského dostali možnosť pozrieť si kamerové záznamy. Vo štvrtok (14. 1.) navštívi komisia väzenskú nemocnicu v Trenčíne a v piatok (15. 1.) Ústav na výkon trestu odňatia slobody v Prešove.

Členovia komisie zriadenej pre úmrtie Lučanského videli kamerové záznamy. Čaká ich aj návšteva väznice Členka komisie a poslankyňa NR SR Denisa Saková. SITA/Branislav Bibel

kamerové záznamy umožnila komisii vidieť Kolíková. Podľa členov nebolo na záznamoch nič neštandardné. „Preberali sme si písomné materiály, ktoré dostali, či korešpondujú s kamerovými, a dohodli sme sa, s akými otázkami pôjdeme do Trenčína a Prešova,“ zhrnul stretnutie Juraj Krúpa (OĽANO).

Komisia by sa mala stretnúť s obhajcami Lučanského, zdravotníkmi aj členmi Zboru väzenskej a justičnej stráže (ZVJS), ktorí boli v kontakte alebo ošetrovali zosnulého Lučanského. „Zistili sme viacero nezrovnalostí, ktoré by sme si radi v Trenčíne alebo Prešove vysvetlili, ide najmä o časové nezrovnalosti medzi písomným a kamerovým záznamom,“ povedala poslankyňa Denisa Saková (nezaradená).

 
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho písomného súhlasu TASR porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite