Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Čierna zástava pre Lučanského?

.eugen Korda .názory

Pri všetkej úcte k majestátu smrti treba totiž jasne povedať, že pán Lučanský bol dôvodne podozrivý z toho, že bol členom organizovanej zločineckej skupiny.

Eugen Korda

dlho som premýšľal, či tento text vôbec napísať. Ide o to, že ak ho napíšem presne tak, ako chcem, tak budem čeliť obvineniam, že som necitlivý a nevážim si pamiatku človeka, ktorý zomrel. Jedno však viem. 

Ak to bude len také „bezpohlavné“ kvákanie, tak písať nemá vôbec zmysel. Takže budem pokračovať. Sme svedkami toho, ako smrť bývalého prezidenta policajného zboru (samovraždu) bez akýchkoľvek škrupulí zneužívajú jeho možní spolupáchatelia (Fico, Kaliňák a ďaľší). 

Pri všetkej úcte k majestátu smrti treba totiž jasne povedať, že pán Lučanský bol dôvodne podozrivý z toho, že bol členom organizovanej zločineckej skupiny. Ak sa vyšetrovateľ rozhodol vzniesť voči nemu (ale nielen voči nemu) takéto závažné obvinenie a navrhol vziať ho do väzby, museli byť tie podozrenia podložené presvedčivými dôkazmi. Súd po preštudovaní časti vyšetrovacieho spisu súhlasil, aby sa pán Lučanský ocitol vo vyšetrovacej väzbe.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite