Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Dostihový dráha, štadión či priamo v autobusoch. Kde budú v Bratislave testovať?

.redakcia .slovensko

Viaceré bratislavské mestské časti už zverejnili zoznam odberných miest.

Dostihový dráha, štadión či priamo v autobusoch. Kde budú v Bratislave testovať? SITA/Prezídium HaZZ Hasiči zo Záchrannej brigády HaZZ v Malackách dnes zabezpečili stavbu šiestich stanov v areáli Nemocnice sv. Michala v Bratislave pred víkendovým plošným testovaním. Štyri z nich poslúžia ako odberové stany pre občanov, ďalší je určený na registráciu testo

hviezdoslavovo námestie, dostihová dráha, nábrežie, trhovisko či futbalový štadión sa v Bratislave cez víkend zmenia na odberné miesta na celoplošné testovanie ľudí na ochorenie COVID-19. 

Testovať sa bude i na parkoviskách, v kultúrnych domoch, školách, úradoch, v autobusoch a na viacerých miestach bude v hlavnom meste možný odber aj z auta formou „drive-through“. 

Viaceré bratislavské mestské časti už zverejnili zoznam odberných miest a aj ďalej budú verejnosť o testovaní informovať prostredníctvom webu, sociálnych sieti, SMS správ či mobilných aplikácií.

využijú autobusy

Centrálna bratislavská mestská časť Staré Mesto pripravuje 40 odberných miest na 22 adresách.

 
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho písomného súhlasu TASR porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite