Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Súd prerušil vyšetrovanie kauzy Ivana Lexu, prokuratúra sa odvolala

.redakcia .slovensko

Na Krajský súd v Bratislave už bolo doručené odvolanie Krajskej prokuratúry v Bratislave proti júnovému rozhodnutiu Okresného súdu v Bratislave, ktorý konanie vo veci obžalovaného exriaditeľa SIS Ivana Lexu a spol. v kauze zavlečenia Michala Kováča mladšieho do cudziny prerušil.

Súd prerušil vyšetrovanie kauzy Ivana Lexu, prokuratúra sa odvolala GABRIEL LIPTÁK/SITA

„predseda senátu OS Bratislava III predložil 12. decembra odvolaciemu KS v Bratislave spisový materiál v trestnej veci obžalovaného I. L. spolu so sťažnosťou KP v Bratislave proti uzneseniu OS Bratislava III z 21. júna o prerušení veci na rozhodnutie o tejto sťažnosti,“ uviedol pre TASR hovorca KS v Bratislave Pavol Adamčiak. Ako dodal, ešte predtým z procesných dôvodov súd rozhodol opatrením v novembri, že proti obžalovanému Ľubošovi K. sa bude konať ako proti ušlému, pretože sa pobytom v cudzine vyhýba trestnému konaniu.

Ľuboš Kosík by sa mal nachádzať v africkom Mali, kde pôvodne mal byť podľa oficiálnych informácií najskôr vo vydávajúcej väzbe, potom na slobode. Napokon mal byť unesený a podľa júnových informácií denníka Sme je znovu na slobode.

 
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho písomného súhlasu TASR porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite