Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

V Smere nastala vzbura z východu

.redakcia .slovensko

Po prepade v eurovoľbách bolo jasné, že vo vládnom Smere sa niečo musí zmeniť. To, že na zmenu vyzvú samotní stranícki funkcionári, však nebol ten najočakávanejší scenár.

V Smere nastala vzbura z východu Facebook strany Smer-SD

niektorí funkcionári Smeru z Košického kraja doručili predsedníctvu list, v ktorom žiadajú odstúpenie Fica a Kaliňáka zo straníckych funkcií.  „Želáme si nebyť spájaní s kauzami a individuálnymi zlyhaniami vrcholných funkcionárov strany“ píšu. Novým predsedom sa podľa nich má stať súčasný premiér Peter Pellegrini. 

Výzvu predsedníctvu potvrdila jedna z iniciátoriek, dosluhujúca europoslankyňa Monika Smolková, ktorá podpredsedníčkou krajskej organizácie strany v Košickom kraji. 

Denník N zverejnil celé znenie listu, v ktorom iniciátori výzvy spomínajú nevyriešené kauzy, ktoré sa spájajú s menami najvyšších predstaviteľov strany a upozorňujú tiež na úbytok voličov, sympatizantov aj členov strany ochotných zapájať sa do jej aktivít. Výzva prišla z východného Slovenska, ktoré sa v súvislosti so škandálmi strany v poslednom čase spomínalo veľmi často.

 
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite