Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Pirátska strana – Slovensko podporuje prezidentskú kandidatúru Ivana Korčoka

.sita .slovensko

Ivana Korčoka ako občianskeho kandidáta aktuálne podporujú strany Progresívne Slovensko, SaS a Demokrati.

Pirátska strana – Slovensko podporuje prezidentskú kandidatúru Ivana Korčoka SITA/Milan Illík

predsedníctvo Pirátskej strany – Slovensko odsúhlasilo jednomyseľne podporu pre prezidentského kandidáta Ivana Korčoka. „V čase, keď na Slovensku prebieha skutočný boj o záchranu právneho štátu, ako aj o zahraničnopolitické smerovanie Slovenska, ktoré je vďaka vláde Roberta Fica vážnym spôsobom ohrozené, považujú Piráti za správne podporiť kandidáta, ktorý bude garanciou spoločných európskych hodnôt, ktoré spoločne zdieľame,“ uviedla strana vo svojom stanovisku.

Ivana Korčoka ako občianskeho kandidáta aktuálne podporujú strany Progresívne Slovensko, SaS a Demokrati. Pirátska strana – Slovensko je podľa svojho webu „občianskou stranou liberálneho stredu, ktorá dáva dôraz na diskusiu, transparentnosť a nulovú toleranciu korupcie a klientelizmu“.

Jej predsedníčkou je ekonómka Zuzana Šubová, ktorá pôsobila vo funkcii podpredsedníčky Správy štátnych hmotných rezerv a tiež na pozícii riaditeľky protikorupčnej sekcie na Pôdohospodárskej platobnej agentúre.

Ak si predplatíte digitálne predplatné alebo tlačený .týždeň na ďalší rok, pomôžete nám prežiť a robiť to, čo vieme. Vopred ďakujeme.

Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov SITA je bez predchádzajúceho písomného súhlasu SITA porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite