Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Tuje proti Sujovi

.martin Mojžiš .názory

Poslanec NR SR Miroslav Suja (známy aj ako Černákov vojak, Kotlebov poslanec či Uhríkova dvojka) je členom Slovenského zväzu protifašistických bojovníkov. To nie je zlé.

Martin Mojžiš

sujove členstvo v Zväze protifašistických bojovníkov, podobne ako spolupráca Zväzu s Uhríkovou, Sujovou a Mazurekovou Republikou, skvelým spôsobom nasvecuje celý Zväz. Aký je vlastne zmysel tejto organizácie? Alebo, ak otázku trochu upresníme, je to organizácia iba zbytočná, alebo až škodlivá?

Na titulnej strane najnovšieho čísla Zväzom vydávaných novín Bojovník nájdeme takéto titulky: USA až šesť rokov po Rusku (článok je o potvrdení dokončenia likvidácie chemických zbraní), Covid vakcíny nie sú vakcíny (článok je o rozsudku Najvyššieho súdu USA, ktorý vraj potvrdzuje, že škody spáchané génovými terapiami Covid mRNA sú nenapraviteľné (sic!)), Jasnovidec vidí koniec (článok je o veštbe slepého jasnovidca z Luhanskej oblasti, podľa ktorej zvíťazí Ruská federácia a bude vládnuť svetu sto rokov). Tým je viac než dostatočne zodpovedaná otázka o škodlivosti Zväzu protifašistických bojovníkov.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite