Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Akcia .týždňa: Presvedč jedného nevoliča

Štefan Hríb: Veľmi dobrá správa

.štefan Hríb .názory .editorial

Znovu je to tak – dobré a zlé správy sa striedajú príliš rýchlo. Postoj vlády k Bielorusku správny, ale pripravenosť na druhú vlnu slabučká, postoje prezidentky konzistentné, ale excesy Kollára s Matovičom tiež. Čo s tým?

Štefan Hríb

aká je toto vláda? A aké je toto Slovensko? Ak by sa mal aspoň trochu naplniť sen z námestí Za slušné Slovensko, museli by viaceré kroky vlády a mnohé rozhodnutia lídrov vyzerať celkom inak. Súčasne ale platí, že aspoň trochu sa ten sen naplňuje, lebo mafiánsky štát pomerne dosť krváca, dokonca už aj spoza mreží. 

Kam povedie toto nezažité nastavenie spoločnosti, v ktorej tón neudáva ani korupčná klika, ani rozumná časť reformátorov, ale sebastredná generácia antipolitikov bez rozmeru, vkusu a úcty k pravde? Kam to posúva našu mentalitu, čo to urobí s kvalitou verejnej diskusie a ako sa to podpíše na budúcich kritériách úspechu, a to nielen v politike? 

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite