Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Slovensko po diplomovkách

.štefan Hríb .názory .editorial

Boli to dni pravdy. Keďže predseda parlamentu, minister školstva, a napokon aj predseda vlády ostávajú napriek neférovému ukončeniu vysokej školy vo funkciách, povedali sme o sebe niečo dôležité. A to najmä pre budúcnosť.

Štefan Hríb

návrh na vyslovenie nedôvery predsedovi vlády zo strany Smeru a jeho falošného Hlasu bol, samozrejme, neakceptovateľný. Oni, ktorí urobili zo Slovenska mafiánsky štát, v ktorom bol zavraždený novinár a jeho snúbenica, kde sa verejné zdroje považovali za eldorádo vyvolených a právo bolo roky znásilňované „našimi ľuďmi“, nemajú na vyslovovanie nedôvery komukoľvek žiadnu kompetenciu. Preto je správne, že návrh Smeru a jeho falošného Hlasu neprešiel.

Celkom iná, a oveľa vážnejšia otázka je, čo znamená zotrvanie troch lídrov koalície vo funkciách napriek plagiátom. Lebo oni nemuseli, a v skutočnosti nesmeli byť odvolaní na návrh nehodných, oni mohli a mali vyvodiť zodpovednosť sami.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite