Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Schyľuje sa k rozhodujúcemu boju o našu slobodu

.eugen Korda .názory

Ak mal, či ešte niekto má pochybnosti o tom, či žijeme v štáte, ktorý riadia mafiáni, tak tu máme odpoveď.

Eugen Korda

posledná zverejnená komunikácia medzi Marianom Kočnerom a podpredsedom parlamentu Martinom Glváčom by mala dať konečne každému jasnú odpoveď. Prezident Andrej Kiska mal pravdu, keď štát, ktorého bol prezidentom, označil za mafiánsky. O tom niet žiadnych pochýb. 

Ukazuje sa, že so spodnými poschodiami mafie v bielych golieroch spolupracovali mnohí sudcovia, policajti a prokurátori,  vrátane tých najvyššie postavených. Všetci z titulu svojich funkcií mali chrániť našu bezpečnosť. A čo v skutočnosti robili? Každý deň ju za úplatky od mafie cieľavedome ohrozovali. A na čele tohto sprisahania proti občanom stáli politici, akým je napríklad Martin Glváč. Ale nielen on. Bez nich by to totiž nešlo. 

Tak, ako mali moc zastaviť všetky nezákonnosti, tak mali moc podieľať sa na nich. A oni si zvolili tú druhú, výnosnejšiu možnosť. Každý, čo i len trochu súdne uvažujúci občan, by to mal vidieť a uvedomiť si, že toto zločinecké zoskupenie ohrozovalo a ešte stále ohrozuje nielen jeho osobnú slobodu, ale i samotnú podstatu a existenciu štátu.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite