Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Mečiar v súdnej sieni

.michal Novota .názory

Minimálne na Slovensku by encyklopédie mali zaznamenať tri úrovne lží v tomto poradí intenzity: malé lži, veľké lži a Vladimír Mečiar.

Michal Novota

prišiel na psa mráz, z hrdinu sa stal darebák. Aj keď pán expremiér sa vidí ako obeť. To, samozrejme, môže. Problém je, že už aj v očiach väčšinovej verejnosti sa tak vidí sám. A potom jeho chabé vykrúcanie a výhovorky v priamom prenose vyzerajú hrozne trápne.

To sa inak často stáva ľuďom, ktorí sa príliš často pozerajú do zrkadla a nie druhým ľuďom do očí. Braňovi Dobšinskému sa nedá poprieť snaha vytvoriť dnes vo verejnoprávnej televízii súdnu sieň s prokurátorom, dôkazovým materiálom aj sudcom. Kúzlom nechceného sa stalo, že sa pán Dobšinský stal posudkovým lekárom, ktorý potvrdil diagnózu, ktorú sme všetci dávno cítili. Prišiel hnev, osobné útoky, stokrát opakované kecy o KDH, ten hrubý basový hlas, na ktorý sme si mnohí vypestovali trvalú alergiu.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite