Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Novinára označil za záchodového pavúka. Fico už nevládze

.denisa Gdovinová .názory

Premiér natočil video, ktoré vojde do dejín ako sofistikovanejšia verzia Mečiarovho „Ešte raz sa ma to opýtaš, tak ti takú...“

Denisa Gdovinová

niektorí politici si na fejsbúk nahrajú video z mítingu, iní z rodinnej oslavy. Prezident Kiska si rád zavesí videá z chvíľ, ktoré trávi s občanmi. Ako napríklad video, v ktorom mu prihrá loptu chlapec pod Devínskym hradom. A prezident to komentuje milým vtipom: Nedávno som stretol budúceho reprezentanta vo futbale.

Naopak, premiér Fico na svoj fejsbúkový profil nepridáva veľa videí. Väčšinou sú to záznamy z jeho tlačoviek, alebo rýchle komentáre k teroristickým útokom. Takmer všetky vyzerajú ako dobrá rada od poradcov. No nahrať nasledujúce video, to bol takmer určite premiérov nápad.

Znie to neuveriteľne, no premiér tejto krajiny si aj neskoro večer (video bolo publikované v stredu o 22:39) dokáže nájsť čas na nakrútenie videokomentára k tej najbanálnejšej situácii, aká sa môže človeku v jeho funkcii stať. A nielen to, na videu vidno, ako veľmi mu na tom záleží. Kým k teroristickým útokom v Nice sa vyjadrí v rýchlom, päťdesiatsekundovom komentári

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite