Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Rasistka z RTVS?

.marek Vagovič .názory

Bývalá moderátorka športu vo verejnoprávnej televízii dostala exemplárny trest: RTVS ju po výrokoch o smradľavých cigánoch na hodinu prepustila z práce. Je Kristína Kormúthová naozaj rasistka?

Marek Vagovič

Televíznej tváričke sa stal osudným tento výrok, ktorý zavesila na Facebook: “Zobudiť sa o 4:30 na to, že si myslíte, že vám padá strecha na hlavu, a to pri tom nejaký nedonosený, smradľavý cigáň vám z domu kradne 4-metrovú odkvapovú rýnu, je také slovenské. Prečo „toto“ nemôžeme my poľovníci strieľať podobne ako škodnú? A nech mi nikto nehovorí, že som rasista. Lebo mu niečo rozkušem!!!!“ Inokedy liknavá RTVS zareagovala okamžite: najskôr stiahla Kormúthovú z obrazu.

Bývalá finalistka Miss Universe, ktorá to z televíznej rosničky dotiahla až na moderátorku športu, sa chvíľu kajala. Keď jej však dala verejnoprávna padáka, začala vyplakávať v bulvári, ku ktorému nemala nikdy ďaleko: raz sa zdôverila, že je skôr na starších mužov, inokedy hovorila o plastických operáciách, predvádzala aj spodnú bielizeň.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite