Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Aprílový playlist (Slobodka, Rufus, War On Drugs, Modré hory…!)

.peter Bálik .názory

Začiatok apríla predznamenáva niekoľko dôvodov na radosť. Po rokoch konečne vychádza nový album Slobodnej Európy Štvorka. Damon Albarn vydáva po rokoch v šoubiznise svoj prvý sólový album. Je tu aj náš nový objav War on Drugs a Modré hory sa opäť hlásia o slovo.

Peter Bálik

Slobodná Európa - Vesmír

Slobodná Európa dala po rokoch konečne dohromady nový štvrtý album, ktorý bez veľkého rozmýšľania pomenovala "Štvorka". Podľa môjho skromného názoru je Štvorka kombináciou skvelých pesničiek a nedotiahnutých vecí, ale to je vec názoru. Každopádne, Vesmír patrí k tým dobrým skladbám. Nateraz utajenou perlou z Štvorky je posledná pesnička Pakáreň 3, ktorá znie ako "Dušan Grúň, ktorého obliekli do zvieracej kazajky." Ale o tom až nabudúce…

War On Drugs: Lost In The Dream

War On Drugs sú čerstvým objavom našej redakcie. Majú zvláštne meno, war on drugs je termínom, pod ktorým sa skrýva boj amerického štátu proti narkobarónom a distribútorom drog, ale píšu skvelé pesničky. Lost In The Dream oblaží psychedelickým zvukom, ktorý má základ v americkom rocku a dnešnom pesničkárstve.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite