Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Je Krajcer verejnoprávny vizionár?

.eva Čobejová .názory

Viacero ľudí sa ma v posledných dňoch pýta, čo si myslím o tom, že by mala byť Slovenská televízia spojená so Slovenským rozhlasom. Odpovedám úprimne: neviem, či to je dobrý, alebo zlý nápad.

Eva Čobejová

Hoci som sa v minulosti zúčastnila na niekoľkých seminároch, kde sa uvažovalo o médiách verejnoprávnej služby, hovorila som s niektorými ľuďmi, ktorí sa tejto téme venujú, a dokonca som párkrát videla na vlastné oči, ako fungujú mediálne rady. Napriek tomu neviem, ako riešiť túto situáciu. Ale myslím si, že celkom jasné to v hlave nemá ani Daniel Krajcer, minister kultúry, ktorý prišiel nečakane a náhle s konkrétnou predstavou, ako by to malo fungovať.
Mám skôr pocit, že Krajcer cítil, že je už neudržateľné obhajovať STV a hovoriť o zmenách v roku 2012, pochopil, že toto už neustojí, Mikloš už ďalšie peniaze STV nedá a Nižňanského manažment to bez ďalšieho dolievania peňazí nezvládne.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite