Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

.meme-nto .týždňa: Sám Danko v poli

.obézny Chrapúň .meme/hoax

Voľby dopadali ako vždy. Vyhralo prekvapenie. Problém je, že výsledky prekvapili zrejme každého.

.meme-nto .týždňa: Sám Danko v poli

výsledky volieb zaskočili všetkých. Veľké prekvapenie určite zvíťazilo v centrále SNS. Napriek tomu, že sa národná strana dostala do parlamentu, z desiatich poslancov bude stranu reprezentovať v zásade len Andrej Danko. A to tiež nie je žiadna výhra.

Zvyšní poslanci sú spravidla pomýlení politickí nomádi, loviaci sympatie niekde na hranici konšpirácií a nepochopenia základných faktov. Ilustračným príkladom je poslanec Kuffa, ktorý za posledných desať rokov stihol kandidovať za OĽaNO, ĽSNS a SNS. Sám o sebe predstavuje chodiacu koalíciu toho najhoršieho v slovenskej politike.

Veľkou ozdobou poslaneckého klubu SNS bude starosta Očovej. Ten klimatickú zmenu označuje za podvod, pretože aktivisti merajú teplotu na asfalte. Do toho Danko primiešal bývalého kandidáta strany Vlasť, poslankyňu za Sme rodina a následne kandidátku za obskúrnu stranu Hlas ľudu.

Poslanecký klub SNS je tak všetko možné, len nie poslaneckým klubom SNS. Mimochodom, pamätáte si ako Robert Fico zvykol strašiť „zlepencami“? Osud má veľký zmysel pre humor (1).

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite