Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

.meme-nto .týždňa: Medveď hnedý na SNP

.obézny Chrapúň .meme/hoax

Kým ešte pred pár rokmi Milan Uhrík s Kotlebom vešali čierne vlajky na budovu Banskobystrického samosprávneho kraja, tento rok sa predstavitelia hnutia Republika rozhodli oslavy SNP zosmiešniť ešte kreatívnejšie.

.meme-nto .týždňa: Medveď hnedý na SNP

latku nasadili pekne vysoko. Neviem, ako ju budúci rok chcú prekonať. Miroslav Suja v baretke medzi partizánmi je najvydarenejšia paródia slovenských dejín dvadsiateho storočia.

Život nie je spravodlivý. Mnohí humoristi trávia bezsenné noci pri hľadaní absurdných obrazov, ktoré si uťahujú z malých ľudských slabostí. A potom sú tu talenty od prírody, ktoré dosiahnu to isté. Ani o tom nevedia. Aktuálne v kategórii komik od prirodzenosti víťazí Miroslav Suja. Medveď hnedý, ktorého republikáni vozia na rôzne akcie po Slovensku, aby verejnosť pobavili.

Pri oslavách SNP prekonali všetky doterajšie úspechy. Poslanec spájaný s mafiou, liberálnou Stranou zelených, fašistami z ĽSNS sa tento rok posadil do prvej rady antifašistických bojovníkov. Pripomenul tak dobre známe povojnové tradície slovenského ľudu. Najväčší fašisti sa hneď po vojne stali najväčšími partizánmi. 

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite