Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

RešeršWebu: Koronavírus riešia aj influenceri

.michal Haman .lifestyle

Úchylné reči Rytmusa a Duklocka, paródia na životné situácie, ktoré sa stali prvýkrát, či zábery z koncertného tour rapera Sameya. Toto pozerali ľudia, keď chceli oddych od politiky.

RešeršWebu: Koronavírus riešia aj influenceri

štyri videá predbehli tento týždeň v YouTube trendoch Separov singel OG. Dve z nich, v rámci úcty k moratóriu, nebudeme spomínať. Politických tém do stredy aj na našom webe bolo skutočne dosť. Každý, kto hľadá informácie o voľbách, ich určite nemá problém nájsť. A odvolí podľa svojho najlepšieho uváženia.

po prvýkrát

Nové video na kanáli Zrebný & Frlajs paroduje rôzne situácie, ktoré človek zažije prvýkrát. Video „Typy situácií po prvýkrát“ zobrazí napríklad to, ako vyzerá prvá trojka. Veď kto by si nepamätal prvú horšiu známku v škole? 

Matej Zrebný nachytá rodičov svojich rodičov čítajúcich Zem a Vek. Keď sa mu to nepáči, pýtajú sa, či aj jeho platí Soroš. Vo videu nájdeme aj paródiu na zatiaľ nereálnu situáciu potvrdenia prvého prípad koronavírusu na Slovensku a to, ako by ju zneužil štýlový influencer. Na konci videa nevyhneme výzve, aby sme šli voliť. Nie len pre tých, ktorí pôjdu k urnám prvýkrát.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite