Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

RešeršWebu: Zmúdri a choď voliť

.michal Haman .lifestyle

Vyšiel štvrtý klip Kontrafaktu a opäť bol na prvom mieste v trendoch, internet pobavil sfetovaný muž z východného Slovenska. Na internete beží viacero zaujímavých kampaní, ktoré sa snažia prilákať viac ľudí k voľbám.

RešeršWebu: Zmúdri a choď voliť Screenshot youtube

z hlavy potom do celého tela budú viesť

Kontrafaktu sa v Rešerši venujeme posledné týždne pomerne často. Treba povedať, že nejde o nejakú špeciálnu preferenciu, je to dôsledok skutočnej šikovnosti Rytmusa a Ega zaplniť svojim obsahom internetový priestor. 

Tentoraz raperi predstavili štvrtý videoklip na skladbu Pocity z aktuálneho albumu Real News, ktorý počas minulého víkendu vybehol na prvé miesto v trendoch na YouTube. Skladbe dodáva šmrnc hosťujúca speváčka Sima, spevavé pasáže, ale aj jednoduchý, no veľmi príjemný vizuál samotného klipu. 

Aktuálny počet videní: >525-tis.

kamoš Rytmus

Nový druh videí, tentoraz zobrazujúce typy kamarátov, priniesla dvojica Zrebný & Frlajs a ich hereckí spolupracovníci. Video je špecifické účasťou Rytmusa, ktorý koncept oživuje a robí ho ešte virálnejším. Raper si zahral v niektorých scénach a ukazuje, že okrem súčasného rapu vie držať krok aj s mladými zabávačmi.

Rytmus na svojich Instagram stories v piatok priznal, že jeden beat z albumu Real News môže byť vykradnutý. A vynadal za to producentovi. Veď porovnajte sami túto produkciu na YouTube s hudbou v skladbe Real News. Rytmus sa na svojich Instagram stories vyjadril, že po tomto zistení by skladbu najradšej vymazal. Hranica medzi inšpiráciou a kradnutím je pri slovenských producentoch veľmi krehká, písali sme o tom minulý rok.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite