Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

RešeršWebu: Politici nie sú dobrí herci

.michal Haman .lifestyle

Rozbieha sa rok 2020 a tvorcovia sa prebúdzajú po vianočnej odmlke. Speváčky spievajú o Instagrame, úspech má zvláštny recept na párky a internet zapĺňajú aj kampaňové videá rôznej kvality.

RešeršWebu: Politici nie sú dobrí herci zdroj: facebook/video SaS

pekný rok 2020 všetkým, ktorí sa do neho prebúdzajú pomalšie. Napriek množstvu novoročne namotivovaných ľudí sa nie je čoho obávať, aj nejeden úspešný YouTuber si dal cez Vianoce voľno a prvé videá nevydali ani tento týždeň. Kto si však prestávku nedal je PewDiePie. Napriek tomu, že na rok 2020 ohlásil pauzu, sypal nové videá, akoby žiadny prelom rokov nebol. 

Vstupujeme do januára, ktorý je na internete povestný nižšími zárobkami pre tvorcov, nakoľko aj marketingové kampane si dávajú po divokom predvianočnom období oddych. Výnimku tvoria fitnes centrá a na Slovensku ešte aktuálne aj politické strany.  Blížia sa voľby a vidíme hrozné herecké výkony politikov. Videá však treba, tvrdí deväť z desiatich (politických) marketérov. 

SaS ukázala, ako chce na Slovensku upratať:

 Most-Híd zaprial „Šťastný nový rok“:

Koalícia PS/Spolu už trochu dávnejšie previedla svoj návod na vysťahovanie koalície:

O hereckú pózu sa počas sviatkov pokúsil aj premiér Pellegrini, ktorý sa vidí ako James Bond s číslom OO1

Okrem toho ponúka začiatok roka po prehustenom decembri priestor menším a menej známym YouTube kanálom, ktoré majú možnosť upútať pozornosť, prípadne sa dostať aj do trendov. 

recept na youtube 

Napríklad, na prvé miesto v trendoch sa prebojoval tento unikátny recept akejsi párkovej hviezdice. Nevieme, či je to v súlade s trendmi na chudnutie typickými pre začiatok roka. Čo zrejme zafungovalo, je dobrý názov: „Dal jsem párátko do párku a výsledek každého ohromil“. A tiež zvláštnosť tohto nápadu. 

Aktuálny počet pozretí:  142 000 +

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite