Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Ako utečiem?

.juraj Malíček .lifestyle .zásah

Cez parkovisko to nepôjde, potvrdzovanie toho lístku by ma príliš zdržalo. Po zadnom schodišti tiež nie, to už je teraz večer zamknuté.

hlavne sa  musím nejako nepozorovane dostať z kinosály, vie sa o mne, že sedím vždy až do konca titulkov a keby som odišiel predčasne, načisto si zničím renomé. Chytil som sa do vlastnej pasce, mne sa môj plán úteku jednoducho zostaviť nepodarí. 

A tak tam sedím do konca a intenzívne premýšľam nielen nad tým, ako utiecť z multiplexu, ale aj nad tým, komu preboha u nás napadlo uviesť do kín film, ktorý sa v USA ani do kín nedostal a vyšiel rovno na domáce použitie. DVD, blu-ray, streamovacie služby, a tak ďalej. 

Plán úteku 2: Hádes je snímka, z ktorej trčí, že vznikla v extrémne krátkom čase – vraj 19 dní, za nie príliš veľa peňazí – výbuchy sú tak veľmi viditeľne digitálne, že by sa hádam dali spraviť aj na počítači, čo na ňom píšem tento text, a hlavne, z príbehu, čo sa film pokúša sprostredkovať, sa zdá, že v tých devätnástich dňoch je obsiahnutý aj čas na napísanie scenára.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite